View Sidebar

Älvtur

paalven
_ASC2531 kopia
Våra älvturer går nedför Dalälven via Insjön till Rälta och Gråda. Där vänder båten och tar samma väg tillbaka. Resan tar ungefär tre timmar. För att se aktuella avgångar klickar du på “Program 2017” i menyn till vänster.

Under färden serverar vi en måltid som består av förrätt, varmrätt och efterrätt med kaffe.  Förrätten består av Gubbröra på rågbröd, brynt smör och picklad lök..

Till varmrätt kan ni välja mellan kött, fisk eller ett vegetariskt alternativ.

Varmrätt fisk: Regnbåge från dalälven örtsås, sparris, salladslök, citron och smörslungad delikatesspotatis.(sallad, varma grönsaker)

Varmrätt Kött: Porterstek från dalako mustig svartvinsbärssås, rostad palsternacka, timjanspotatis och zucchini. (sallad, varma grönsaker)

Vegetariskt alternativ: Lins- och morotsbiffar med örtsås och rostad palsternacka. (sallad, varma grönsaker)

Dessert: Citronfromage med hallonsås, choklad- och lakritskrisp

Vårt fartyg har fullständiga rättigheter och vi har ett bra sortiment av både alkoholfria drycker, vin och öl ombord. Dryck ingår inte i måltidspriset.

Barnmaten består av Lasagne med grönsallad.

Pris för resan med middag eller lunch är 495:- för vuxen, barn 7-12 år betalar 125:- för resan och kan välja mellan barnmat för 75:- eller att äta samma mat som de vuxna för 225:-. För barn 0-6 år är resan gratis, det går bra att boka barnmat för 75:- eller ta med egen mat till de minsta.